PIRAMIDA društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju farmaceutske ambalaže

Naše mrežno mjesto koristi kolačiće radi poboljšanja pružanja usluga. Vi možete odlučiti o korištenju ili blokiranju kolačića na našem mrežnom mjestu. Međutim, napominjemo kako naše mrežno mjesto optimalno funkcionira samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

  1. Što su kolačići?

Kolačići (engl. cookies) su male datoteke (paketi podataka) poslani s poslužitelja na računalo korisnika prilikom posjeta našem mrežnom mjestu koje se spremaju na disk korisnika. To omogućuje našem mrežnom mjestu prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika našeg mrežnog mjesta (npr. na kojim se dijelovima mrežnog mjesta korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se internetski preglednik koristi (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) i slično, te omogućuje da se prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite. Kolačići ne predstavljaju zlonamjeran kod ili virus te se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika našeg mrežnog mjesta nakon napuštanja našeg mrežnog mjesta. Mrežno mjesto Društva prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja informacija o privlačnosti i uspješnosti mrežnog mjesta.

  1. Vrste kolačića

Postoje dvije glavne vrste kolačića:

  • Kolačići prve strane koju izdaje web-lokacija koju ste posjetili, u ovom slučaju, naše mrežno mjesto. Ta web-lokacija navedena je u adresnoj traci.

  • Kolačići trećih strana koje su izradile ostale web-lokacije. Nemamo kontrolu nad takvim kolačićima. Potrebno je da provjerite odgovarajuća pravila o privatnosti tih trećih strana. Više o tome kako treće strane koriste ove vrste kolačića dostupno je na sljedećoj poveznici: http://www.youronlinechoices.eu/.

  1. Kolačići koje koristi ovo mrežno mjesto:

Ovo mrežno mjesto koristi neophodne i ostale kolačiće čija je svrha detaljnije pojašnjena u nastavku.

a) Neophodni kolačići

Neophodni kolačići omogućuju Vam osnovne funkcije poput navigacije po internetskoj stranici i mogućnost prijave u sigurna područja bez kojih mrežno mjesto ne može valjano funkcionirati. 

b) Ostali kolačići

Kolačići koji omogućuju mrežnom mjestu da zapamti informacije koje mijenjaju način na koji se mrežno mjesto ponaša ili izgleda, na primjer Vaš željeni jezik ili regiju u kojoj se nalazite.

Statistički kolačići koji pomažu vlasnicima mrežnog mjesta da shvate kako posjetitelji komuniciraju s web-lokacijama prikupljanjem i izvješćivanjem informacije na anonimnoj bazi. Ovo mrežno mjesto koristi Google Analytics, uslugu internetske analize koju pruža Google Inc. (“Google”). Google Analytics koristi kolačiće za analizu vašeg korištenja mrežnog mjesta. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ovog mrežnog mjesta prenose se u Sjedinjene Američke Države. Za više informacija, pogledajte Pravila o privatnosti i sigurnosti podataka na sljedećem linku: https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Kolačići koje koristi društvena mreža LinkedIn za praćenje korištenja postavljenih usluga.  

  1. Kako prihvatiti ili odbiti kolačiće

Možete prihvatiti ili odbiti neke ili sve kolačiće prilagođavanjem postavki Vašeg preglednika. Vlasnici pretraživačkih trgovačkih društava informiraju Vas o načinu upravljanja kolačićima, na sljedećim poveznicama možete pronaći informacije o tome kako promijeniti postavke za neke od najčešće korištenih internetskih preglednika:

Informacije o načinu na koji Google Analytics upotrebljava podatke potražite u odjeljku „Kako Google upotrebljava podatke kada upotrebljavate mrežna mjesta ili aplikacije naših partnera” koji se nalazi na adresi https://www.google.com/policies/privacy/partners.

Također, postoje i aplikacije trećih strana koje možete dodati u preglednik kako biste blokirali ili upravljali kolačićima. Možete i izbrisati kolačiće koji su prethodno bili postavljeni u vaš preglednik tako da odaberete opciju za brisanje povijesti pregledavanja i pritom uključite i opciju brisanja kolačića.

Dodatne informacije o kolačićima, uključujući i informacije o tome kako vidjeti kolačiće postavljene na vašem uređaju i kako njima upravljati te kako ih brisati, posjetite www.allaboutcookies.org.

Možete blokirati upotrebu nekih ili svih kolačića koje koristimo na našem mrežnom mjestu, no to može utjecati na njegovu funkcionalnost.

Napomena: Na našem mrežnom mjestu također ćete imati mogućnost odabira između sljedeće dvije opcije: Prihvaćam / Odbijam.

Ova Pravila o kolačićima posljednji su put ažurirana u veljači 2019.