Piramida d.o.o.
Ampule Bočice Kvaliteta Studije slučaja O Piramidi
Studije slučaja Studije slučaja
Specificirana bočica puca na stroju za punjenje? Nikakav problem za nas!
Više info


Kako smo kupcu iz Srbije uspjeli u samo 7 dana redizajnirati i proizvesti bočicu koja je u potpunosti zadovoljila njegove kriterije?

Za kupca iz Srbije Piramida je izradila uzorke bočica P-44 za tehnološku probu.

Koji je bio problem?

Nakon obavljene tehnološke probe ustanovljeno je da bočice, iako su izrađene u skladu sa specifikacijom, ne zadovoljavaju zahtjeve kupca, odnosno lome se i pucaju u procesu zatvaranja. Zbog pucanja bočica na stroju za zatvaranje, kupac je uputio pismenu reklamaciju o neprihvaćanju uporabe ovakvih bočica.

Na koji način je Piramida pristupila rješavanju nastalog problema?

Nakon dojave kupca o problemu pucanja bočica, u roku 24 sata predstavnici Piramide su posjetili kupca i zajednički utvrdili da su bočice izrađene po nacrtu, ali dizajn i čvrstoća bočice unatoč tome ne zadovoljavaju kupčeve zahtjeve.

Piramida je predložila promjene u dizajnu bočice, kao i poboljšanja kojim bi čvrtoća bočice bila veća, a samim time bi se i lom bočice izbjegao.

U roku od tjedan dana Piramida je redizajnirala bočicu, izradila uređaj za ispitivanje čvrstoće bočice i utvrdila da čvrstoća bočice podnosi silu veću od 350 N te izradila novi uzorak od 40.000 bočica.

Kakvi su bili rezultati Piramidinog rješenja?

Već sljedeći tjedan kupac je ponovio probu s novim uzorkom koji je u potpunosti zadovoljio njihove zahtjeve, a loma u procesu zatvaranja nije bilo (0%). Tako smo kupcu pomoću dugogodišnjeg iskustva i znanja znali predložiti prave promjene, čime smo uspjeli riješiti zahtjevan problem.

Kontakt Obratite nam se za više informacija o suradnji s nama.

Isprintaj isprintaj  |  Na vrh na vrh

Standardne ampule Po mjeri
Standardne Injekcijske Za tablete S navojem - ON type Po mjeri
Profil tvrtke Povijest Referentna lista Proizvodnja Okoliš Opći uvjeti prodaje Kontakt